A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ременівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Жовтанецької сільської ради Львівського району Львівської області

«Уроки доброчесності»

Дата: 02.02.2022 19:45
Кількість переглядів: 75

Офіс доброчесності НАЗК та громадська організація «Смарт освіта» рекомендують звернути увагу на курс «Уроки доброчесності» для учнів 3 – 4 класів, який був розроблений з метою реалізації зазначених вимог та за рішенням педагогічної ради закладу освіти може бути обраний як курс за вибором у межах реалізації варіативного складника навчального плану.

Навчальний курс «Уроки доброчесності» передбачає реалізацію засадничих ідей Нової української школи, що пов’язані з формуванням патріота, який має активну позицію, діє згідно з морально-етичними принципами, здатний ухвалювати відповідальні рішення, поважає гідність і права людини. У межах навчального курсу учні 3 – 4 класів мають змогу ознайомитися з такими важливими для сучасного українського суспільства морально-етичними поняттями, як: доброчесність, людяність, гідність, турбота, рівність, чесність, служіння тощо, та поглибити свої уявлення про «побутову корупцію».

Запропоновані матеріали сприятимуть також формуванню у здобувачів освіти навички вибору доброчесної поведінки. Матеріали курсу та навчальну програму можна завантажити за посиланням: https://integrity.nus.org.ua/.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень