A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ременівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Жовтанецької сільської ради Львівського району Львівської області

ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕЧНОГО ІНТЕРНЕТУ

Дата: 14.02.2022 17:54
Кількість переглядів: 38

Вчителем інформатики Оленою Повілей (Лена Повилей) проведено уроки безпечного Інтернету серед учасників освітнього процесу. Було використано матеріали МІНЗМІН (https://www.facebook.com/team.minzmin/) з метою навчання дітей розпізнавати приватну інформацію, зважувати ризики після розголошення персональної інформації, наслідків публікацій фотографій та персональної інформації у соціальних мережах та інше.

Адміністратором сайту Ременівського опорного ЗЗСО І-ІІІ ст. Жовтанецької сільської ради http://remeniv.school.org.ua Софією Бунь, було опубліковано матеріали МІНЗМІН щодо загроз в мережі Інтернет, захисту приватності в соціальних мережах та багато іншого.

В рамках Тижня безпечного інтернету було проведено онлайн захід серед педагогів на тему "Шахрайство - не забавка" (використано матеріали кіберполіції України, які також опубліковані на офіційному сайті закладу)

Будьмо безпечні у Кіберпросторі!!!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень