A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ременівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Жовтанецької сільської ради Львівського району Львівської області

««Мова ворожнечі у сучасному українському інформаційному просторі: ознаки, способи виявлення та запобігання»»

Дата: 21.05.2022 15:11
Кількість переглядів: 34

Інформаційна безпека – це важливий фронт боротьби за Україну, за який відповідальна освіта. Департамент освіти і науки Львівської ОВА спільно з КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» регулярно проводять заходи для протидії дезінформації

Тренери проєкту «Інфомедійна грамотність у закладах освіти Львівщини», пріоритетного в Програмі розвитку освіти Львівщини на 2021-2025 роки, проводитимуть у травні 2022 р. спеціальні 30-хвилинні тренінги про мову ворожнечі. Мова ворожнечі – це будь-яка комунікація, зокрема, у вигляді зображень, відео, пісень тощо, у мові, письмі чи поведінці, що є агресивною або такою, що використовує принизливі чи дискримінаційні висловлювання стосовно особи чи групи просто на основі того, ким вони є.

Кожен із вас може долучитися до даних тренінгів, зареєструвавшись за посиланням
https://forms.gle/C5r9h1jvFogtMvgz7

Графік проведення:

24 травня 2022 р. о 18.00.

Навчає Ірина Суховерська, кандидат історичних наук, завідувач кабінету інформаційно-видавничої діяльності КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти».

25 травня 2022 р. о 18.00.

Навчає Ірина Синя, методист кабінету координаційно-методичної діяльності КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти».

26 травня 2022 р. о 18.00.

Навчає Ольга Якимик, методист кабінету координації впровадження НУШ і моніторингу КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень