A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ременівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Жовтанецької сільської ради Львівського району Львівської області

ПЕРЕМАГАЄМО ВОРОГА РАЗОМ! БОРЕМОСЬ ЗА ПЕРЕМОГУ В ТИЛУ

Дата: 22.06.2022 15:09
Кількість переглядів: 30

https://www.loda.gov.ua/news/32643...

Сьогодні 23.06.2022 р. відбулося урочиcте привітання із завершенням навчання у волонтерському проєкті Українська дистанційна школа (УДШ), який був спільною ініціативою Департаменту освіти і науки Львівської обласної військової адміністрації, Центру інноваційних освітніх технологій Львівської політехніки та Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків із діаспорою Львівської політехніки для забезпечення освіти насамперед для тих учнів, які не змогли долучитися до он-лайн навчання у своїх закладах освіти у зв'язку з бойовими діями.

Освітян привітали заступник начальника Львівської ОВА Іван Собко, ректор Львівської політехніки Юрій Бобало, директор департаменту освіти і науки ЛОВА Олег Паска, а також керівниця УДШ Маргарита Носкова.

За увесь період вчителювання в УДШ, вчитель біології та хімії Ременівського опорного ЗЗСО І-ІІІ ст. Лариса КАЛУЦЬКА та заступник директора з навчально-виховної роботи, вчитель інформатики Софія БУНЬ були нагороджені почесними грамотами.

Перемога у єдності!!! 

Слава Україні!!! 

Слава ЗСУ!!!

Героям слава!!! 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень