A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ременівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Жовтанецької сільської ради Львівського району Львівської області

З Днем незалежності!

Дата: 24.08.2022 12:09
Кількість переглядів: 28

У нас прекрасна, чудова та велика країна.

На жаль, так склалися обставини, що 24 серпня 1991 р. ми були «умовно незалежні».

російська федерація не збиралася «відпускати Україну».

Фото без опису

Агенти кремля, колоборанти, прихильники «руського миру», політики діяли на нашій землі, ділили на «Схід» і «Захід» тощо.

Тільки з 2014 року почалася боротьба за нашу незалежність. Кривава, жорстока війна з кацапами і українськими зрадниками. Пролито море сліз матерів, дружин, дітей. Кожного дня гинуть наші захисники. Цінуймо та молімось за них. За тих наших воїнів, які незважаючи на «пекло» в якому вони перебувають стоять до кінця. Пам’ятаймо, що дуже дорого ми виборюємо свою незалежність.

Заради наших захисників, ми у тилу маємо працювати, виконувати свої громадянські обов’язки, триматися разом, допомагати ЗСУ, бути справжнім патріотом, не тільки одягати вишиту сорочку, а дотримуватися Конституції та законів нашої держави. Заради наших воїнів, іх матерів, дружин, дітей, які вже ніколи не побачать своїх чоловіків, коханих, синів, батька чи матір. ЦІНУЙМО нашу незалежність, державу, не тільки словами, а й вчинками.

Тримаймося разом!!!

🇺🇦🇺🇦🇺🇦Слава Україні!!! Слава ЗСУ!!! Героям слава!!!🇺🇦🇺🇦🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень