A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ременівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Жовтанецької сільської ради Львівського району Львівської області

ВІТАЄМО УСІХ ІЗ ЗАВЕРШЕННЯМ 2021-2022 н.р.

Дата: 19.06.2022 10:45
Кількість переглядів: 29

День закінчення школи – це день, коли закінчується безтурботне дитинство і починається відповідальне доросле життя. Це день, в якому зустрічаються відчуття розлуки і світлі надії, сум прощання і радість зустрічі з майбутнім.

Дорогі випускники, вже завтра перед вами відкриються тисячі доріг, але кожен з вас обере свій особистий життєвий шлях. Прямуйте по ньому твердо, впевнено, пам’ятаючи, що ви є випускниками нашої школи, адже вона з честю виконала свою високу місію – долучила вас до джерел культури і духовності, збагатила скарбами рідної мови та гуманістичними цінностями, вказала на високі горизонти національної свідомості та громадянського сумління, прищепила пагони історичної пам’яті та гордості за велич нашої країни.

Нехай в Вашому житті буде багато успіхів, цікавих людей, звершень, досягнутих цілей і можливостей для розвитку. Бажаємо правильно вибрати майбутню професію, відбутися в кар'єрі та в особистому житті, стати щасливою, гідною людиною та справжнім патріотом України!

Особливих вітань сьогодні заслуговують ще й випускники 9-х класів. У цьому році частина з вас покине рідну школу, і все, що вас чекає в дорослому житті, тепер залежить тільки від вас самих. У школі вас навчили бути щирими, самостійними, відповідальними, чуйними. Навчили дружити, відстоювати свою думку, любити науку, дбайливо ставитися до знань, тобто дали основу того, без чого неможливо стати справжньою Людиною з великої літери! Побажаємо вам не розгубити все це, а примножувати, виховувати в собі кращі якості. Удачі вам, везіння, нових досягнень, щастя та успіхів у подальшому житті!

Також хочемо привітати наших чудових випускників 4-х класів із закінченням початкової школи. Бажаємо, щоб у вас ніколи не пропадав інтерес до навчання, щоб подальший шлях до освіти був ще цікавішим та веселішим. До зустрічі у 5 класі!

Ну і на завершення – дорогі наші першокласники! Вітаємо вас із закінченням першого навчального року, протягом якого Ви стали справжніми учнями, багато чому навчилися та багато чого дізналися. Бажаємо вам легко та успішно крокувати дорогою знань, бути активними, дружніми, допитливими та веселими.

А щодо всіх інших наших дорогих учнів – вітаємо вас із завершенням навчального року, бажаємо гарного літнього відпочинку та чекаємо вас у новому навчальному році!

Фото без опису

Детально переглянути можна на фейсбук-сторінці закладу освіти


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень